شخصیت شناسی از روی حرف زدن افراد!
راه های زیادی برای شخصیت شناسی وجود دارد. که همگی اهمیت خاص خود را دارند. حرف زدن افراد بسیاری از ویژگی های آن ها را نمایان میکند. اما چگونه متوجه این امر بشویم؟
در ادامه با برخی از این راهکار ها آشنا خواهیم شد. با ما همراه باشید:
استفاده از کلمه بسیار در حرف زدن افراد
کلمه کلیدی “بسیار” نشان می دهد که برای این شخص اهدافی که دستیابی به آن ها دشوار است ارزشمند می باشد. شاید هدفی که این شخص به دست بیاورد دشوارتر از اهدافی باشد که معمولا برای رسیدن به آن ها تلاش می کند. همچنین کلمه کلیدی “بسیار” نشان می دهد که این شخص می تواند رضایت خود را ابراز کند یا این عقیده را دارد که سخت کوشی و فداکاری نتایج خوبی را به ارمغان می آورد. متقاضی شغلی با این خصوصیات احتمالا می تواند یک کارمند خوب باشد زیرا احتمالا چالش ها را می پذیرد و برای انجام موفقیت آمیز آن وظایف، عزم راسخ دارد.
به کاربردن کلمه تصمیم
کلمه کلیدی “تصمیم” نشان می دهد که این شخص قبل از خرید گزینه های مختلفی را سبک سنگین کرده است. حتی شاید قبل از تصمیم گیری برای خرید، تا حدی تلاش کرده است. این ویژگی رفتاری حاکی از آن است که این فرد به همه چیز فکر میکند، به خصوص اگر این خرید جزئی باشد. کلمه “تصمیم” نیز نشان می دهد که این شخص احتمالا دمدمی نیست. یک شخص دمدمی مزاج احتمالا می گوید یا می نویسد، “من آن مدل را تازه خریدم.” کلمه کلیدی “تازه” نشان می دهد که این شخص بدون این که فکر زیادی به خرید کند، جنس مورد نظرش را خریداری کرده است.
به کاربردن کلمات صبر و حوصله
کلمه کلیدی “صبر و حوصله” چندین فرضیه را ارائه می دهد. شاید این فرد حوصله اش سر رفته است. شاید مجبور شده است یک تماس تلفنی مهم را قطع کند. شاید او مجبور است از دستشویی استفاده کند. صرف نظر از دلیل، این شخص مشغول چیز دیگری غیر از محتوای سخنرانی بوده است. کسی که برای ترک اتاق با صبر و حوصله منتظر زمان استراحت باشد، احتمالا فردی است که به هنجارها و قوانین اجتماعی پایبند است.
بیان اینکه، من درست عمل کردم!
کلمه کلیدی “درست” نشان می دهد که این شخص با یک معضل قانونی، روحی یا اخلاقی دست به گریبان بوده و بر یک سری از تقابل های درونی یا بیرونی غلبه کرده تا تصمیمی عادلانه و منصفانه بگیرد. این ویژگی رفتاری نشان می دهد که این فرد از شخصیت کافی برای تصمیم گیری درست حتی در مواجهه با دیدگاه های مخالف برخوردار است.
شخصیت شناسی افراد احساسی
زمان زیادی را به سلام و احوالپرسی میپردازند و جویای حال شما هستند. دارای لحن دوستانه و صمیمی هستند. لحنشان دوستانه است از رسمی صحبت کردن خودداری میکنند. به صحبت کردن با شما علاقه نشان میدهند.
شخصیت شناسی افراد منطقی
زمان کمتری را به سلام و احوالپرسی میپردازند. به سرعت سراغ اصل مطلب میروند و توجهی به حاشیه ندارند. سخنانشان فاقد صمیمیت است و بیشتر رسمی صحبت میکنند. از صحبت در مورد مسائل ذهنی و تخیلی خودداری میکنند و بیشتر از واقعیتها سخن میگویند.
شخصیت شناسی افراد درونگرا
کمتر حرف میزنند و بیشتر گوش میدهند. تن صدای پایین تری دارند. متعادلتر و با هیجان کمتری صحبت میکنند. زبان بدن کمتری دارند و حرکات دست و صورت آنها کمتر است.
شخصیت شناسی افراد برونگرا
بیشتر حرف می زنند و کمتر گوش میدهند. تن صدای بلندتری دارند. با اشتیاق و هیجان صحبت میکنند. زبان بدن پویاتری دارند یعنی حرکات دست و صورت آنها موقع حرف زدن بیشتر است.
سلام خیلی خوب بود متشکریم